archives

Song Lyrics

This category contains 4 posts

every time we’d say goodbye…

It’s so hard to be away from someone that I really care about; miles and miles away from him… Dan setiap berpisah darinya, seolah tercubit oleh kenyataan bahwa saya dan dia jauh! Tak bisa berlekatan seperti manusia tak sempurna! Dan memikirkan betapa saya harus berjauhan dengannya selalu membuat saya gelisah dan sedih….

Too far away to brigde the distance dan sepertinya melelahkan juga untuk tak selalu bisa ada……

From LYRICSMODE.COM lyrics archive

Everytime we say goodbye, I die a little,
Everytime we say goodbye, I wonder why a little,
Why the Gods above me, who must be in the know.
Think so little of me, they allow you to go.
When you’re near, there’s such an air of spring about it,
I can hear a lark somewhere, begin to sing about it,
There’s no love song finer, but how strange the change from major to
minor,
Everytime we say goodbye.

When you’re near, there’s such an air of spring about it,
I can hear a lark somewhere, begin to sing about it,
There’s no love song finer, but how strange the change from major to
minor,
Everytime we say goodbye.
Aih!
Sama cowok yang mana lagi, Lala Sayang?
Hehe….
(ini gosip! saya cuman seneng aja sama lagu ini!!! plis deh…. ) hehehe…

Bizzare Love Triangle

http://widget.lyricsmode.com/i/scroll2.swf?lid=297130&speed=1

I hate love triangle.
Cukup dua orang saja; because three is a crowd! Sesak!Β 

That’s why I hate being involved in a love triangle; siapa yang mau, coba? πŸ™‚
Maksudnya, kalau seseorang itu sudah dekat dengan someone special, walaupun statusnya masih pedekate, saya bakal menolak untuk dekat dengan orang itu.Β 

One time, a good friend of mine bilang, “Janur kuning kan belum melengkung, La…”

But what if I stay, tapi ujung-ujungnya saya terluka?Β 
Nangis?
Kecewa?
Sedih nggak karuan?
Bukankah lebih nyaman kalau tidak perlu nyebur ke lautan yang dalamnya nggak terduga, sehingga kita bisa tahu bagaimana caranya menyelamatkan diri?

Tapi dia bilang, “Itu namanya lo naif, La… Nggak mau ambil kesempatan… Lo nggak jadi cewek bitchy, kok… Semua available kali… selama dia masih belum menikah, all men are available for you, Darling…”

Saya diam.
Dia makin nepsong aja nasehatin saya.

“La, siapa tahu malah elo yang jodoh sama dia?”

Saya masih diam.
Dia masih nepsong, pastinya.. πŸ˜€

“Dan siapa tahu juga, lo yang malah mundur setelah semakin dekat sama orang itu, dan kenal betul karakternya seperti apa…”

That time, I was totally speechless….

when love and hate collide

http://www.friendplay.com/ugc/audio/mp3player_1.swf?artist=DefLeppard&title=WhenLoveAndHateCollide&url=http://www.friendplay.com/ugc/audio/mp3/1/1315_100072.mp3&song_info=133+played++0+comments++posted+1+month%28s%29+ago



You could have a change of heart, if you would only change your mind

Instead of slamming down the phone girl, for the hundredth time
I got your number on my wall, but I ain’t gonna make that call
When divided we stand baby, united we fall

Got the time got a chance gonna make it
Got my hands on your heart gonna take it
All I know I can’t fight this flame
You could have a change of heart, if you would only change your mind
Cause I’m crazy ’bout you baby, time after time

Without you
One night alone Is like a year without you baby
Do you have a heart of stone
Without you
Can’t stop the hurt inside
When love and hate collide

I don’t wanna fight no more, I don’t know what we’re fighting for
When we treat each other baby, like an act of war
I could tell a million lies and it would come as no surprise
When the truth is like a stranger, hits you right between the eyes

There’s a time and a place and a reason
And I know I got a love to believe in
All I know got to win this time

[Repeat Chorus]


[SOLO]


You could have a change of heart, if you would only change your mind
Cause I’m crazy ’bout you baby…Crazy…Crazy

Without you
One night alone
Is like a year without you baby
Do you have a heart of stone
Without you
One night alone
Is like a year without you baby
If you have a heart at all
Without you
Can’t stop the hurt inside
When love and hate collide

Christmas…

Christmas simply reminds me of this song… eventhough it’s got hell of other meaning, tapi biarlah… buat saya, lagu ini so Christmas-y πŸ™‚
Enjoy…

Merry Christmas, everyone!

http://www.friendplay.com/ugc/audio/mp3player_1.swf?artist=Beegees&title=First%20Of%20May&url=http://www.friendplay.com/ugc/audio/mp3/1/1749_15008492.mp3&song_info=73+played++0+comments++posted+1+month%28s%29+ago

http://widget.lyricsmode.com/i/scroll2.swf?lid=70547&speed=1
Lyrics | Bee Gees lyricsFirst Of May lyrics

Catatan Harian

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Celotehan Lala Purwono