you're reading...
Cinta, inspirasi, quote

What if Prince Charming Had Never Showed Up?

I’ll write something more about this,

tapi saya mo culik quote manis ini, sekarang…
What if Prince Charming had never showed up? 

Would Snow White have slept in that glass coffin forever?
Or would she have eventually woken up, spit out the apple, gotten a job, a health-care package, and a baby from her local neighbourhood sperm bank?
I couldn’t help but wonder:
inside every confident, driven single woman, is there a deliver, fragile princess just waiting to be saved?


Hmm… keren nggak sih????
Dalem nggak sih???
Ah, ntar saya cerita lebih dalem lagi ah… biar seru… eheheheh

About Lala Purwono

Dreamer. Writer. Lover. Follow her twits @lalapurwono.

Discussion

One thought on “What if Prince Charming Had Never Showed Up?

  1. Kalau Prince Charming ngga pernah datang menyelamatkan Snow White sampai dengan akhir cerita?Hmm.. Gua rasa kita ngga akan pernah mengenal kisah itu, Laa, ahahaha :DKarena kisah Snow White yang tetap berbaring di dalam peti kaca ataupun yang akhirnya bangun (kok bisa ya?) dan menjalankan hidup seperti manusia lainnya itu kurang ‘menjual’, ahahaha :p

    Posted by Indah | February 16, 2009, 10:53 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Catatan Harian

February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Celotehan Lala Purwono

%d bloggers like this: