you're reading...
I'm In Love

I wish you….

Untuk Pacar yang telah memberikan energi selama ini…

Goodbye…

No use leading with our chins, this is where our story ends,
Never lovers ever friends.

Goodbye…

Let our hearts call it a day, but before you walk away,
I sincerely want to say:

“I wish you bluebirds in the spring, to give your heart a song to sing,
And then a kiss, but more than this, I wish you love…

And if you like lemonade to cool you in some lazy glade,
I wish you health, and more than wealth, I wish you love.

My breaking heart and I agree that you and I could never be,
So with my best, my very best, I set you free.

I wish you shelter from the storm, a cozy fire to keep you warm,
Most of all, when snowflakes fall, I wish you love….”

All kinds of love, a whole gang of love…

 

psssttt… ini lirik lagu favorit saya, I WISH YOU LOVE-nya Frank Sinatra… Yang waktu itu saya nyanyiin di telinga kamu itu lho, Say… remember? Inget saya terus ya….

Dan saya nggak akan pernah melupakan kamu.

Because you know what… this is what I called… A Perfect Closure.

THANKS! 😀

Advertisements

About Lala Purwono

Dreamer. Writer. Lover. Follow her twits @lalapurwono.

Discussion

7 thoughts on “I wish you….

  1. sebetulnya saya ngga ngerti apa maksudnya :mrgreen:

    ngga apalah yg penting bisa teriak Pertamaxxx :mrgreen:

    Posted by *hari | August 7, 2008, 5:30 pm
  2. ini pasti lagi kangen ama si dia ya hihi 😛
    peace la!

    Posted by Dy™ | August 7, 2008, 8:08 pm
  3. “Dan saya nggak akan pernah melupakan kamu.”

    Kamu ingat ya kalimat itu, La. Tahun depan, 2 tahun kedepan, 3 tahun kedepan, pada tanggal yang sama, coba kamu baca lagi tulisanmu ini. Tepat di kalimat itu. Apa reaksimu. Hihihi! 😉

    Posted by Daniel Mahendra | August 7, 2008, 9:20 pm
  4. @ Mas Daniel…
    Ya InsyaAllah pasti masih inget lah mas… 2 tahun kedepan, 3 tahun kedepan, 10 tahun kedepan… selamanya pun pasti masih inget… Tapi jika itu memang berusaha ingin mengingat-ingat…
    Tapi kalo memang ingin melupakan… Pasti seiring dengan berjalannya waktu akan terhapus…

    @Mbak lala…
    Keep spirit ya… Pasti masih ada energi-energi lain yang lebih positif dari selain “pacar” 😉

    Posted by rnazahra | August 8, 2008, 8:44 am
  5. @rnazahra …
    “Tapi kalo memang ingin melupakan… Pasti seiring dengan berjalannya waktu akan terhapus…”

    Aku Setuju Banget dengan Erna … !!!

    Cheer Up La …

    Posted by nh18 | August 8, 2008, 8:55 am
  6. ngga bisa komentar apa-apa…
    karena aku tahu perasaan kamu la

    sulit la, but kita pasti bisa kok…
    krn kamu kan adiknya wonder woman
    (tapi kalo wonder womannya ngga bisa gimana ya??)

    Posted by Ikkyu_san | August 8, 2008, 9:11 am
  7. great!!!

    memang yang dibutuhkan buat menggenapkan segalanya adalah closure yang sempurna…

    U go bu!!! 😉

    Posted by natazya | August 8, 2008, 5:10 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Catatan Harian

August 2008
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Celotehan Lala Purwono

%d bloggers like this: